Akció!
Akció!
Akció!

Budapesti Gitárfesztivál és verseny 2021 | Online “B” bérlet mindhárom koncertre egyéni

Oldalunkon vásárolva a jegyár 10% kedvezményt tartalmaz.

A B bérlet megvásárlásra már nem elérhető.

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál és Verseny –„B” bérlet egyéni változat

Bérlet a Marko Topchii, Joscho Stephan Trio, Miroslav Tadic és Vlatko Stefanovski koncertekre

Marko Topchii koncertje elérhető az online térben egy héten át: 2021.09.20-tól
A Josho Stephan Trio koncertje elérhető az online térben egy héten keresztül: 2021.10.22-től
Miroslav Tadic és Vlatko Stefanovski koncertje elérhető az online térben egy héten át: 2021.10.30-tól

Marko Topchii gitárművész szólókoncertje. Marko  a 2017. évi Budapesti Nemzetközi Gitárverseny győztese. Több mint 100 nemzetközi versenyhelyezéssel büszkélkedhet, melyből 47 első helyezés! Talán személyében köszönthetjük a világ legeredményesebb klasszikus gitárosát.  Nagy várakozással tekintünk az esemény elé, amelyet a világ minden tájáról követhetnek majd a gitárzene szerelmesei. Ezzel az ünnepi estével indul útjára a 2021. évi Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál és Verseny szeptember 20-án.

2021. október 22-én a német Joscho Stephan Trió lép színpadra, virtuóz gypsy swing koncertjükkel. Folytatják az 1930-as évek Django Reinhardt-i hagyományát, nemcsak megőrizve annak szellemiségét, hanem tovább építve, tovább gondolva azt. Joscho Stephant Nashville-től New York-ig méltatja a sajtó, az Acoustic Guitar Magazine szerint egyenesen „benne rejlik a cigány jazzgitározás jövője”.

A Balkán két gitárkirálya, Miloslav Tadić (SRB, USA) és Vlatko Stefanovski (MK) közösen adnak koncertet október 30-án. A két művészt messzire vitte a hat húr: Tadić Placido Domingotól Marcus Stockhausenig a legnagyobbakkal koncertezett, kiválóan improvizál, zenét szerez és kísérletezik többek között az európai klasszikus zene, a flamenco és a népi hagyományok mentén. Vlatko Stefanovski elképesztő szólókarriert tudhat magáénak, jól ismert egyedi gitártechnikájáról és jellegzetes hangszínéről, amelyért rajong a közönség.

Currency
HUF Magyar forint
EUR euró