Akció!

MARKO TOPCHII gitárművész szólókoncert
Esemény kezdete: 2021. szeptember 20. 20:00 GMT+2
Esemény vége: 2021. szeptember 26. 23:59 GMT+2

Szeptember 20. 20:00 – Budapesti Gitárfesztivál és Verseny 2021 | Marko Topchii gitárművész (Ukrajna) támogatói jegy

Oldalunkon vásárolva a jegyár 10% kedvezményt tartalmaz.

Marko Topchii koncertfelvétele már nem elérhető

Összefoglaló
A 2021 évi Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál és Verseny megnyitója és a versenyzők bemutatása és nyitókoncertje: A 2017 évi Budapesti Nemzetközi Gitárverseny győztese Felvétel a Zeneakadémia Nagyterméből
Időtartam
Nem ismert
Leírás

Marko Topchii 1991-ben született Kijevben (Ukrajna) zenész családban, négyéves korában kezdett el gitározni Volodimir Homenyuknál, 21 évesen a Harkovi Konzervatóriumban diplomázott Volodimir Dotsenko, Ukrajna Érdemes Művésze mellett, majd hároméves posztgraduális képzésen vett részt a Kijevi Csajkovszkij Zeneakadémián Jurij Alekszics, Ukrajna Érdemes Művésze mellett. 2018-ban csatlakozott a San Franciscó-i Konzervatórium professzionális tanulmányi programjához Judicaёl Perroy osztályában.

Marko több mint 100 díjat nyert világszerte a nemzetközi klasszikus gitárversenyeken professzionális kategóriában. Közülük 47 első helyezést.

Marko fellépett a Carnegie Hallban, a Yamaha Ginza Hallban (Tokió), a Csajkovszkij Hallban (Moszkva). Gyakran lép fel zenekarokkal, több mint tizenöt gitár- és zenekari koncertet adott elő. A D`Addario által biztosított vonósokat használja, és Julian Dammann és Jim Redgate gitárjain játszik. 2016-ban két CD-albumot rögzített a “Fleur de Son Classics” (Buffalo, NY) és a “Contrastes Records” (Sevilla, Spanyolország) kiadókkal. 2018-ban a Naxos céggel rögzítette a Michele Pittaluga győztesének CD-jét.

Currency
HUF Magyar forint
EUR euró